Вчера гледах Final Destination 4

Последен изход 4Вчера ходихме с приятели да гледаме "Final Destination 4" на 3d. Мнението ми за филма е, че ако някои иска да му хареса да го гледа на 3d или има доста голяма вероятност да не му хареса. Сюжетът е типичния за предните три части- баналност. Разликата при 3d са ефектите и именно това го подобрява като филм.
2
Ето информация за филма "Final Destination 4":
1

Режисьор : Дейвид Елис
В ролите : Микелти Уилямсън, Криста Ален, Боби Кампо, Шантел ВанСантен, Халей Уеб
IMDB : Линк към IMDB
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 82 минути

Резюме : Ник и няколко негови приятели отиват на рали състезание за уикенда , за да се насладят на скоростната напредвара с коли. Точно тогава отвратителният инцидент навлиза в публиката със 180 км/ч. Хората са разпръснати, паника, разкъсани тела и части. Неподозиращо момиче бива обезглавено от летяща гума на състезателна кола. Навсякъде има масови експлозии, хаос и паника. Внезапно остатъците от стадиона се сриват върху подивялата от ужас тълпа.

Тогава Ник осъзнава, че това е видение, показващо какво ще се случи. Незабавно напуска стадиона с още 12 човека, за да избегне катастрофата. Уви, смъртта се връща , за да завърши започнатото. Тя е бясна, защото има оцелели и ще предизвика най-бруталните инциденти виждани някога, за да ги довърши.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Вчера гледах Final Destination 4, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *