Спиране на sms съобщенията от Големият кеш- 500

Абсолютно съм против да получавам sms-и от мобилните оператори за играта "Големият Кеш".  Именно поради тази причина позовавайки се на общите условия на "Големият кеш" цитирани по- долу се отказвам от "услугата"- "Големият кеш" 🙂 .

Написах този пост понеже видях, че доста хора нямат идея как да прекратят това масово изпращане на sms-и от "Големият Кеш".

С няколко думи за да се откажа от получаването на sms-те от "Големият кеш" изпратих sms със съдържание "Stop" на номер 500 .

Извадка от ОБЩИ УСЛОВИЯ за участие във Викторината “Големият кеш”->Общи разпоредби:

Чл.50. В случай, че участник желае да не получава рекламни съобщения от Викторината, може да заяви това на организатора по всяко време като изпрати sms с текст Stop на номер 500 или чрез обаждане до номер 123 /0.03 лв с ДДС за обаждане за абонати и ползватели на Глобул/, *500 /безплатно за абонати и ползватели на Мобилтел/, *500 /безплатно за абонати и ползватели на Vivacom/. С изпращането на този sms, респективно с извършването на обаждането, рекламните съобщения до участника във Викторината се спират. В случай, че желае да възобнови участието си участникът следва да изпрати един sms към номер 500 .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Спиране на sms съобщенията от Големият кеш- 500, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *