Претоварване на lubimi.com

Днес отварям Lubimi.com и какво да гледам веднага ми изплю една красота: Overload :) :

Overload na lubimi.com
Overload na lubimi.com

Очевидно трябва да си осигурят повече ресурси.  Интересното е, че това явно не е проблем от скоро щом google дори имат индексирани страници с това. Хайде lubimi.com оправете си нещата, че имам артикъли да качам(бтв браво за lubimi.com макар и на свободна платформа базирано- Scuttle (която сте едитнали очевадно) сайта е наистина доста качествен в българското интернет пространство)

PS: Днес е някакъв error day. При мен доста проблеми както и при far.bg-- при опит за регистрация би трябвало да се генерира captcha,но " Warning: imagegif() [function.imagegif]: Unable to open 'uploads_pics/captcha/1242313099.33.gif' for writing: Permission denied in /var/www/localhost/htdocs/far/scripts/includes/validate_fns.php on line 53" и няма регистрация :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Претоварване на lubimi.com, 5.0 out of 5 based on 1 rating

2 thoughts on “Претоварване на lubimi.com”

 1. Благодаря за констатацията и мнението. Честно казано сайта от както съществува смени 3 хоста, първо беше на споделен хостинг, след това премина на VPS, а сега е на dedicated сървър. Обикновено тази смяна е провокирана именно от такива проблеми, които възникват при недостиг на ресурси. Това от една страна е хубаво, защото сайта еволюира. Но да не навлизам в подробности. Тъй като почти всичко се налага да правя сам, случва се понякога нещата да излизат и извън контрол.

  Затова пък ви има вас, палърюзърите даващи отзиви и мнения, които сте катализатор на тези услуги.

  Със здраве…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Напълно подкрепям мнението за този чудесен български сайт. Качествен дизайн, упростена функционалност, удобен интерфейст, цветовете не дразнят, избрани са приятни за окото. Ние които споделяме хороскопи и новини се радваме на неговото съществуване. Много удачно е направена и системата от тагове: Индексира и примерно по "астрология" и името на сайта и по юзернейма и по тематика. Такива качествени български проекти, повод за гордост, заслужават безвъзмездна подкрепа. Затова нашите програмисти в скоро време ще напишат безплатен widget за wordpress, който ще помогне блогърите автоматизирано да споделят любими линкове към постове и коментари към тях в тази превъзходна социална мрежа.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *