Партньорство между httpool и kakvo.org- част 2

От вчера забелязах на пръв поглед сериозна нередност в Httpool.bg , а именно че не ми се извеждат импресиите и кликовете. Днес се обадих на httpool и най- любезно ми обясниха, че в момента е възникнал малък проблем в синхронизирането. До колкото разбрах имат няколко машини като една брои кликовете и информацията за кликовете, а друга извежда информацията като преди това трябва да синхронизира информацията с първата машина. Именно точно това синхронизиране е разместено и не се извежда актуална статистика, НО СЕ СЪХРАНЯВА(ме успокоиха от httpool.bg). Освен това ми казаха отново да не се притеснявам, че дори и да има неактуализирана статистика на всяко 5-то  число се прави глобална синхронизация с което се коригира всичко и излизат всички импресии и кликове.

Сега очаквам от Httpool.bg(въпрос на време) да оправят проблем със синхронизацията и най- важното да дойде 5-ти за да видим какво ще става с изплащането на натрупаната сума.

PS: Разбрах, че httpool.bg са от 6 месеца на Българския пазар, но за мен доста сериозно са навлезли. УСПЕХ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Партньорство между httpool и kakvo.org- част 2, 5.0 out of 5 based on 1 rating

One thought on “Партньорство между httpool и kakvo.org- част 2”

  1. Аз нещо обаче не можах да се спрява с техните реклами… преди време, може би година :) Нещо не можах да се справя и от тогава не съм се занимавала.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *