За жалост свърши p2p конференцията

Днес свърши конференцията p2p във Велико Търново. Беше (понеже свърши) една готина конференция както и се очакваше изпълнена с много емоции, забавни лекции, запознанства с много готини хора и МНОГО БИРА (да се лее рок и бира ).

Забавно впечатление ми направи в първия ден от конференцията (24-ти април) най- употребяваната дума беше "contribute" . За малко да я сънувам, но понеже малко спах и не успях.

Първата вечер с Румен(много добър приятел) в "St George" с доста бира и отново с много приятни хора.  Сутринта беше трудна за ставане както се подразбира. Денят започна добре с програмата на p2p, но най- много се израдвах на  Микаел Видениус (Монти) . Просто не виждам как може да не му се израдвам както всички знаем делата му.

След като приключи програмата и пихме по 1-2-3 чашки вино с хапки се пренесохме към "Щастливеца" с едни отново готини пичове от Siteground . Разбрах, че admin им бил един съгражданин от Добрич, "Мариян" или както явно го познават някои Hackman(Преди нямах особено добро мнение за него, но явно доста се е променил. Поздравления за което).

Оха след това Манолски и Тео от Rastermania предложиха да се пренесем към Melon (MELON Live Music Club) . Какво правихме там ли ? Четяхме вестници. Шегувам се разбира се. Бяха гости една готина групича която е сравнително популярна в България- Йерихон (как да не съм я чувал като вокала им е адашка). С тези пичове и пички от Йерихон се разбихме. Тази вечер поляхме всичко с бира най- вече ние се наляхме :).

Към 4-5 останахме трима човека (Готини пичове само дето не си спомням кои са освен, че са колеги кодъри) от конференцията да си до-до пием питиетата и се върнах към Интер хотел. Ставането ми сутринта беше едно от най- кошмарните неща. Едва станах PF. Главата ми пулсираше доста.

Отидохме с Румбата да закусаме и след това отидохме към Уеб Тех и Blog Camp ходихме от едната в другата зала. И двете програми бяха доста забавни и изпълнени с емоции. Голям фън беше на BlogCamp като се оказа, че повечето хора нямат блогове :) LOL (имали идея да си правят) .  Имаше интересна статистика предоставена от Dzver базирана на събраната информация от ТопБлогЛог.

Понеже съм доста подредена лично мисля да направя едно малко списъче с по- готините пичове с които се запознахме и разбира се на тези които имам контактите(Има доста готини, но не остана време за размяна на контакти ):

Пешо и Никола -Готини пичове с които прекарахме доста време първия ден от конференцията
Манол Трендафилов-- Уеб девелопър които съм виждал доста в Уеб-а (уеб-а хехе). Е вече и се познаваме :)
Теодор Карабоников-- Уеб дизайнер партньор на Манол Трендафилов в Rastermania.  Отново готин колега(не съм дизайнер, но колега).
Свилен Попов -- Вечерта на концерта в Melon пихме малко бира hehe
Владо Method-X -- Отново вечерта на концерта.
Събина от Ентелигентно -- Запознахме се в едно заведение Sammy's мисля беше(едва го открихме).
Станислав от Свежо -- Първата вечер в St George.
Мариян Игнев--  Заедно ходихме в "Щастливеца" втората вечер. Другите от екип на siteground и още момчета имаше, но за жалост не успях да ги запомня (много хора за една вечер). С Мариян Игнев просто лафихме повече и бяхме по близо седнали затова. Да ме извинят другите ! Ако пишат ще ги добавя.
Мариян Маринов( hackman) -- Видяхме се за здрасти в едно заведение на втория ден обедът.
Денис Жеков ( Snooby  )- Готин дизайнер на които ме радват творенията.  Запознахме се вечерта в Melon. Брех тоя Melon :))
Жоро Йорданов -- Готин пичага отново дизайнер и отново в Melon. Бяха седнали до нас, но това не беше проблем :)
Константин Сашков Данков-- Пичага които знае каква музика да слуша :)
Марто Лазаров -- Ей няма да пропусна адаша ми. Пичага с които се лафи без проблеми. Отново вечерта в Melon се запознахме. Ще го запомня с обедът през втория ден когато си поръчахме (нашата маса) 13 айряна или т.е. "Airqn Group" :)
Ники -- Теб също няма как да те забравя Ники. Запознахме се още първия ден когато бяхме в отбора "Mozilla" на Workshop-a. Чувал съм, че обичал да пие айрян (airqn group)
Невен Боянов -- Бяхме в отбор "Mozilla" излезе да презентира нашата идея заедно с едно момче което не запомних как се казва. Победихме си за нас :)))) .
Йордан Щерев--  Уеб девелопър отново готин пичага от Колегите Pixeldepo
Радослав Станков-- И не на последно място. Уеб девелопър запознахме се още първата вечер в St. George. Голям пичага отново( незнам има ли някои които да не е пичага от колегите :) ). Работи в Pixeldepo.
Още доста колеги на които просто им нямам контактите. Надявам се никои да не ми се сърди, че не е в списъка(Да ми пише и ще го добавя веднага- Обещавам).

Взех си апарата, но не съм снимал понеже видях, че Манол прави доста снимки и за да не се дублираме реших да си спестя снимането :). Все пак направих 2-3 снимки за да не съм на 100%- 0. Ще ги споделя по късно, а снимките които Манолски направи ще дам линк отново малко по- късно като се чуя с него. (Ето го и линка: http://www.flickr.com/photos/man0l/sets/72157623796831487/ )

Други приятели с постове по темата:

http://www.nevenboyanov.com/
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
За жалост свърши p2p конференцията, 5.0 out of 5 based on 1 rating

6 thoughts on “За жалост свърши p2p конференцията”

 1. Хаха, никой не може да избяга от зоркият ти поглед :D
  Ай наздраве, с една счупена халба :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. хаха :) Айде наздраве и след това нали знаеш 13 айряна- "Airqn Group"

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *