Страхотен руски анти радар

anti_radar_saverПреди месец едни приятели които имат магазин за авто части ми препоръчаха руски ниско бюджетен еквивалент на анти радар Cobra, а именно Saver. Много ме заинтригува понеже силно вярвам в по- скъпите неща понеже при повечето има логика да са така скъпи. След като ме убедиха си го купих за 35 лв.(Анти радарите Кобра струват 200-300 лв.) просто за пробата. Измина близо месец и след много каране не успях да разбера дали работи("Проблема" беше, че не карам вечер, а именно тогава има много наблюдатели от КАТ :) ). Тази вечер се пребирам и Анти радара Saver започна да бибитка малко по малко след няколко секунди бибиткането зачести и след няколко секунди започна да бибитка в права линия. Предположих, че ми сигнализира за сканиране с анти радар и Voilah имаше наблюдатели които ми навлизаха в личното пронстранство с тези лъчи. Междо другото не беше необходимо да намалявам скоростта понеже карам с нормална скорост, а и там нямаше как да карам с по- висока понеже беше наклон нагоре затова и сигнализирането не беше много време по- рано.

Тук е момента да приложа как се ползва:

Приборът АНТИРАДАР  Север G-213 е с гаранция ,предназначен за откриване на радари, фиксиращи скоростта. Той не пречи на  полицейските радари и не е забранен за ползуване.

Този модел антирадар е един от най-ефективните прибори за откриване на радарно облъчване. АНТИРАДАРЪТ работи в автоматичен режим и не изисква каквито и да е настройки.
Конструкцията на АНТИРАДАРА и употребяваните вносни възли гарантират безотказната работа в продължение на много години.

2. Поставяне на антирадара

За постигане на максимална ефективност на работа се препоръчва поставяне на радар-детектора в един от двата варианта.

2.1. На защитената от слънце козирка с използване на пружинна скоба. закрепването на скобата става като я поставяте в прореза на долната част на уреда до упор, при това трябва да се следи за появяването на пружинката в улея на корпуса. При необходимост, да се прибере пружината, просто трябва да се изтегли.

2.2. Чрез закрепване върху приборния панел.

Внимание! Между външния радар измерващ скоростта и приемателната повърхност на радар- детектора не трябва да има слънце защитни, метализирани лепенки, възможно е да отслабят или блокират напълно входящия сигнал. Включването на радар-детектора в електро-мрежата на автомобила става с помощта на специален кабел с два щекера.

Внимание! Забранява се оставянето на кабела под напрежение при снет уред. При подаване на напрежение се включва зеления индикатор “PWR”. При всяко включване, става автоматично тестването на прибора.

3. Работа на прибора

При приближаване на Вашият автомобил към зоната на радарния контрол на скоростта, детектора Ви известява със звуков и светлинен сигнал. Вие можете да намалите скоростта по-рано, преди да стане известна на КАТ.
Докато се приближавате към радара, честотата на звуковия сигнал се увеличава и по ред се запалват червените индикатори. В зоната на пряка видимост, сигналът звучи непрекъснато и светят три червени индикатори. Моделът има два режима на работа: “ГРАД” и “ТРАСЕ”.

В режим “ГРАД” (свети зелен индикатор “City”) приборът обезпечава максимална защита от лъжливи сработвания от многочислени източници на излъчване (TV, телефонни връзки, различни сигнализации и др.) Звуковия сигнал в режим “ГРАД” се появява само с второто ниво на индикация (светят два или три червени индикатори).

В режим “ТРАСЕ” детекторът осигурява максимална далечина. Превключването на режима се осъществява с последователно натискане на бутона “City”.

Забележка: При режим “ТРАСЕ” вследствие на високата чувствителност са възможни кратковременни сигнали за тревога в места със силно електромагнитно поле, а така също от приемане на паразитни излъчвания на радар-детектори, поставени на насрещните автомобили.
Пояснение: Болшинството чужди радар-детектори имат паразитно излъчване, като създават смущения във всички радар-детектори в насрещните или редом движещи се автомобили.

Предлагания модел G-213 не създава, каквито и да е излъчвания и радио-смущения и не пречи на работата на полицейските радари.

G-213, това е чист приемник на CB4 – облъчвания, който не може да бъде открит от каквото и да било разстояние.

Наличието на детектора във Вашия автомобил не може да се явява причина или санкции от страна на КАТ.

За повишаване на комфорта при ползване на прибора, може да се приглуши звуковия сигнал. Затова трябва да се натисне бутонът “MUTE” (светва зеления индикатор “MUTE”) като светлинната индикация работи без изменение.

При всяко включване на уреда – радар-детекторът автоматично се установява в режим “ТРАСЕ” и “ПЪЛНА ЗВУКОВА МОЩНОСТ”.

Технически характеристики

Диапазон на работни честоти 10,500 – 10,550

Максимална далечина откриваща радара в километри 5,0
Напрежение на захранване 12; +4,0; -1,5
Ток работен мАмпера не повече от 30
Диапазон на работна температура от -20 до + 50
Тежина в грама 120

Обслужваното разстояние (далечината) зависи от много фактори (релеф на местността, метео-условия, ниво на електромагнитните смущения) и може да се намали. Разбира се от същите условия зависи и дължината, на която е възможно измерване на скоростта на Вашия автомобил. Ето защо, радар-детектора поставен на Вашия автомобил постоянно обезпечава предимството пред полицейския радар.

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Страхотен руски анти радар, 4.0 out of 5 based on 5 ratings

10 thoughts on “Страхотен руски анти радар”

 1. От къде мога да закупя такъв?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Потърси за официалния сайт или в някои в някои автомагазин. Аз лично от автомагазин го закупих.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Руснаците правят страхотна техника.Единствения им проблем беше че имаха грозен външен вид.Но като гледам на снимката по-горе този проблем вече не съществува.:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 4. toku 6to vzeh takuv,neznam kak 6te deistva(6te go testvame) no vsi4ko si my raboti , pone za purvia den , a i kompakten:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Имам го от 4 години.Взех го от руския пазар във Варна.Досега ми е спестил доста парички.Между другото ми го препоръча бивш полицай.Но не забравяайте че във Варна има поне два руски радара{мобилни} които са много oпасни.Една мутра си счупи радар за 500 лв. защото го изловиха ха-ха-ха.Полицая гледаше много изумено!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Имам такъв от години-избил си е парите!
  Предимство-евтин е!
  Недостатъци: смущава се от насрещни антирадари, паркинг сензори и др -- т.е. не филтрира смущенията; сравнително малък обхват (1/2 от обхвата на COBRA); не може да се регулира силата на звука (пищи неприятно); трябва винаги да е на таблото и да е насочен напред; не засича кола с камера и радар ако е отзад.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 7. Преди около 6 години купих такъв антирадар. Работеше добре на Х банд -- 10 ГХц. По-късно приятел ме предупреди, че в полицията навлизат радари на К-банд и този радар-детектор няма да ги открива. Действително, имах един или два такива случая. Поради това купих нов антирадар Кобра с двата диапазона и още други-общо 6 на брой. Новия отчита повече смущаващи сигнали, но радари на К-банд не съм откривал и до момента.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 8. Имам този радардетектор от 7 години. Работи перфектно. Има смущения,но в режим "трасе",когато карате в градски условия. Просто превключвате в режим "град" и готово. Перфектно руско изделие! С него спестих доста пари. :-)))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. moga i az da ti prodam 0887096601@hristov

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. имах няколко години такъв и бях сташно доволен,смених го за кобра9330 бил от успешните,само за месец и ми писна от постоянните фалшиви сигнали,утре пак си вземам руснака-saver

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *