Очевидно Wisdom.bg са коректни

Преди време или по- точно през юли 2008 година започнах да ползвам услугите на Wisdom.bg.  Главната идея беше да се тества възможността за внедряване на системата за смс разплащан в kakvo.org. От месец Юли до месец Септември направих необходимата сумата за изплащане- 50,52 лв. и на 01.11.2008 година реших да извършва изплащане на сумата. През месец Октомври не беше възможно за изплащане понеже плащането е с един месец назад заради "предварителна сума, предстои начисляване на фрауд" и още един месец забавяне заради самото изплащане на сумата, т.е. ако започнете кампания от 1 юли до 31 август ще можете да си получите сумата в най- добрия случай през месец октомври защото докато тече месец септември се начислява фрауд за месец август и реалното плащане е през октомври. Друг важен факт е, че ако имате сума за изплащане: 50.52 лв. и сте физическо лице ще ви бъде спрян процент(~10%) т.е. реално ще получите: 42,94 лв. без данък.

Крайното мнение е, че Wisdom.bg са коректни с отчитането на броя смс-и и извършени разплащания, но за да си получите паричките трябва да имате търпение.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Очевидно Wisdom.bg са коректни, 5.0 out of 5 based on 1 rating

One thought on “Очевидно Wisdom.bg са коректни”

  1. Wisdom bg са измамници, и аз си направих тестова регистрация, първо минималната сума беше 30 лв, тъкмо я достигнах и вдигнаха сумата на 50, така че да не мога да си изтегля натрупаното, направих ги 50, но тогава ми вкараха такъв фрауд = 16 ПРОЦЕНТА !!!!!! , какъвто за 10 месеца дотогава не бях получавал (на всеки месец трупах по малки суми, затова експеримента се проточи) …. Този таказавишен фрауд, беше явно с цел отново да не достигна нужния минимум от 50 лв, за да не мога да поискам теглене … не ми достигаше около левче … направих още 2 лева, за всеки случай, застраховайки се за пореден ударен фрауд, на който не бих се учудил дори ако е 50 процена (явно фрауда много започна да скача) … В крайна сметка, тече 3-тия месец от който очаквам да излезе фрауда на 2-та ми лева -- още нямам резултат и си стоя на 48 лева и 89 стотинки и не мога да си изтегля парите … междувременно при всяка засечка им писах писмо и в интерес на истината ми отговаряха, че следващият път ще мога да си ги изтегля, но за последните 2 лева и забавянето с 3 месеца (без резултат) не им пиша нищо, защото какъв експеримент ще е то, ако ги ръчкам с лопатата постоянно, нали следващият път, ако сумата е по-голяма пак може да ме прецакат, очакваше се всичко да тече гладко, не да им напомням всеки път, че са некоректни …. не виждам никакви коментари за 2011 година в интернет, сякаш всичко спира на 2010, ако някой има някаква информация, нека ми пише на: [email protected] -- идеята с смс-ите е хубава, но не ис уисдъм.бг -- НЕ СА КОРЕКТНИ, ОПРЕДЕЛЕНО !!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *